Over Marco Kool

marco kool

“Meditatie begeleider & resultaat coach Den Haag”

Als meditatie begeleider & resultaat coach haal ik de gedrevenheid in mensen naar boven. Na een traumatische gebeurtenis in 2011, heb ik besloten om mijn eigen gedrevenheid achterna te reizen. Met zoveel mogelijk mensen wil ik de oplossingen en kracht die ik voor mijzelf heb gevonden delen.

Ik ben in een veilige omgeving opgegroeid, waar er thuis altijd goed voor mij gezorgd werd. Vanuit huis ben ik gestimuleerd een comfortabele goed verdienende kantoorbaan van 9 tot 5 te vinden. Geleefd volgens het boekje; niet aanstellen, goed nadenken voor je iets doet en leef zoals eenieder ander modaal mens leeft. Dit tot 2011, het jaar waar ik mijn vader plots verloor. Hierdoor stonden al mijn geloofsovertuigingen van veiligheid en bedachtzaam leven op losse schroeven. Doch geen verkeerd woord over mijn opvoeding, deze was perfect, anders had ik hier nu niet gestaan. Juist vanaf dit moment heb ik gerealiseerd, dat het gevoel dat ik tot nu toe voelde, niet het gevoel was dat bij mij en mijn toekomst zou passen.

Enthousiast en gepassioneerd als ik ben, heb ik vanaf deze periode mezelf door de mangel gehaald. Ik heb allerlei trainingen gevolgd zoals; meditatietraining, intentie training, improvisatie training, regressie training, EFT-training, coaching, hypnotherapie en was constant opzoek naar mijn eigen persoon. In 2013 heb ik een geweldige integrale NLP-life coach opleiding gevolgd. Al deze ervaringen hebben mij de handvatten gegeven, om vandaag de dag geweldige unieke workshops te creëren en bijzondere meditaties neer te zetten. Met veel succes laat ik hierdoor gemotiveerde mensen, net als mij dichter bij zichzelf komen.

Persoonlijke ontwikkeling brengt je rust en geluk!

Als geen ander weet ik dat plezier hebben in wat je doet, bij je gevoel komen en positiviteit jou de oplossingen geeft, om jezelf steeds beter te leren kennen. Dit is “de” manier waarop jij persoonlijke ontwikkeling bereikt en ook beheert. Ook is dit “de” manier waarop ontwikkelen leuk blijft en steeds leuker wordt. Deze vorm van zelf discipline, heeft mij positief geïnspireerd en enorm veel resultaat gebracht.

Wil jij jouw hart openen, doe mee met een workshop. Wil jij jouw gedachte tot rust brengen, neem deel aan meditatie. Kijk op de evenementen pagina of stuur mij een berichtje.

 • Portfolio:
  • Life coach likeu2.com.
  • Inspirator likeu2.com (organiseren positieve initiatieven).
  • Hoofdredacteur en columnist; likeu2.com.
  • Meditatie begeleider; luckion.com
  • Talent coach; overheid.
  • Informatietechnologie specialist op een groot operatiecomplex; Hagaziekenhuis.
  • Ondernemingsraad lid; Hagaziekenhuis (3600 medewerkers).
  Onderscheidingen.
  • Opleiding Intergral NLP Life coach:
  • Talent Coach opleiding:
  • De duik voor persoonlijke ontwikkeling en groei:
  • Medische opleiding met onder andere anatomie en fysiologie:
  • Secretariële opleiding:
  • Hiernaast vele zelfontwikkeling cursus en ervaringen:

  Naast ondernemen, ben ik improvisatie acteur, beoefen mantra zingen, acroyoga, meditatie en zelfontwikkeling. Hiernaast heb ik veel plezier door mij in te zetten als vrijwillig coördinator en gezinsbegeleider bij onder andere stichting Opkikker en ondersteuner op verschillende festivals.

2 thoughts on “Over Marco Kool

 1. Hi Marco :-))

  I am Katerina & i participated at the eye experiment in The Hague 3 weeks ago :-))

  I really loved it and i shared my nice experience with friends and colleagues as well !!!

  Could you please let me know when the next eye exp. event will take place ? :))))

  How often do you organise it??

  Regards and many manyyy thanks for the amaziiiiing experience,
  Katerina

 2. Hoi Marco,

  Gister een hele fijne geblinddoekte dans gedanst, het was een mooie ervaring. Ik zie uit naar de volgende dans.

  Groetjes Marcel.

Comments are closed.